• 24/7 bereikbaar
  • Particulieren en bedrijven
  • Verf van A-merken

Diensten

Het schildersbedrijf met een veelzijdig aanbod in Dordrecht

Zitten er scheurtjes in de verflaag van uw woning? Is het zachte hout van de kozijnen zichtbaar onder de afgebrokkelde verf? Zit er door een ongelukkig voorval een barst in een van de ruiten? Als uw woning of bedrijfspand toe is aan een onderhoudsbeurt belt u Eigenhaard Schilderbedrijf in Dordrecht. U maakt direct en vrijblijvend een afspraakom op locatie de klus te bespreken.

Schilderwerk

Schilderwerk van Eigenhaard Schildersbedrijf uit Dordrecht kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Onderhoud is belangrijk, maar ook het restylen van de wanden met een nieuwe kleur kan uw woning of bedrijfspand flink opfrissen.

Staat u op het punt uw woning te verkopen? Dan wilt u een representatief aanzien. Uw pand wordt in de oorspronkelijke glorie hersteld en ziet er als nieuw uit. Dit komt de verkoop van uw huis ten goede! Bovendien vergroot u de waarde van uw huis. Een goed onderhouden woning ligt nu eenmaal beter in de markt dan een woning waar de tijd zijn sporen zichtbaar heeft achtergelaten.

Houtrotreparatie

Als de verf van uw kozijnen is afgebladderd en het onderliggende hout bloot komt te liggen, heeft het Nederlandse weer vrij spel. Door regen aangetast hout is gevoelig voor schimmels. Houtrot moet tijdig gerepareerd worden om vervanging van het hele kozijn te voorkomen.

Zijn uw kozijnen beschadigd en is het zachte hout langzaam aan het rotten? Eigenhaard Schildersbedrijf neemt de schade op en herstelt uw kozijnen met de beste materialen.

Neem contact op met Eigenhaard